sâmbătă, 15 august 2015

Hai pur și simplu să fim. Fără promisiuni.

Hai pur și simplu să fim. Fără promisiuni. Fără să așteptăm imposibilul. Tu vei fi cu mine și eu cu tine. Hai pur și simplu să fim unul pentru celălalt. În tăcere. În liniște. Dar cu adevărat

Hai pur și simplu să fim. Să ne cunoaștem, să sperăm, să iubim. Hai să nu știm cum se numește relația noastră. Fericire cu doi fericiți? Nebunie? Desfrâu? Cât ne simțim de aici, ce mai contează? Hai să dorim mai mult, să trăim azi. Să nu promitem nimic, s-ar putea să nu ținem de promisiune. Să nu ne limităm la o dragoste formală, s-ar putea să regretăm într-o zi. Hai să iubim și să fim.
Hai pur și simplu să fim împreună. Să ne trezim dimineața de la aceeași aromă de cafea. Să ne simțim împliniți de la același sărut. Să ne ținem de mână într-o lume plină de oameni reci. Să ne fie cald de la asta. Hai să nu așteptăm imposibilul. S-ar putea ca dragostea perfectă nici să nu existe. Sau perfecte sunt diminețile împreună cu tine. Hai să nu ne pese de vorbele altora. Sunt seci și fără sentiment. Hai să iubim și să fim.
Hai pur și simplu să ne vorbim. Simțind. Trăind. Hai să lăsăm liniștea să vorbească pentru noi. Să fim niște visători realiști care știu să-și împartă clipele de liniște. Hai să ne auzim și mâine din același motiv. Și poimâine. Pentru alte zile mai vedem cum stăm cu timpul. Hai să pasăm reproșurile altora care se pricep la asta. Și neînțelegerile la fel. Noi hai să iubim. Să iubim și să fim.
Hai pur și simplu să fim. Fără promisiuni. Fără să așteptăm imposibilul. Tu vei fi cu mine și eu cu tine. Hai pur și simplu să fim unul pentru celălalt. În tăcere. În liniște. Dar cu adevărat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare