vineri, 3 aprilie 2015

Motive să o iubeşti … mult!




Iubeşte femeia ce-ţi este alături.
Iubeşte-o pentru pielea delicată cu care te acoperă în nopțile reci de Februarie.
Iubeşte-o pentru că dimineaţa, buzele ei sunt alarma care te trezeşte. Ce altă alarmă îţi mai provoacă atâta plăcere? Şi este singura alarmă care ai vrea să nu se oprească niciodată, în nicio dimineaţă.
Iubeşte-o pentru că are grijă de tine, deşi uneori o consideri prea cicălitoare când îţi repetă să nu uiţi să treci pe la farmacie să-ţi iei nişte Coldrex.
Iubeşte-o pentru zâmbetul ei, atunci când nu înţelege chestiile pe care i le explici, însă nu te opreşte deoarece ştie că este important pentru tine să vorbeşti despre ele.
Iubeşte-o pentru ochii ce te caută în mulţime atunci când tu întârzii şi te aşteaptă în faţa cafenelei. Arde de nerăbdare să-şi strângă iubitul în braţe.
Iubeşte-o pentru că se uită cu tine la meciurile de fotbal ale echipei tale preferate, deşi nu prea ştie de ce se bate corner, de ce este offside ori henţ. În scurt timp va deveni şi echipa ei preferată chiar dacă nu ştie cum îi cheamă pe jucători.
Iubeşte-o pentru cafeaua de dimineață. Nicio altă cafea nu mai conţine atâta dragoste. Şi mai primeşti bonus un sărut. Cu siguranță este locul cu cele mai ireproșabile servicii.
Iubeşte-o pentru că este catalizatorul zilelor tale proaste. Când eşti acid, ea e baza care aduce la normal PH-ul relaţiei voastre.
Iubeşte-o pentru că e sinceră. Nu te-ar minţi că te prinde verdele ori că un altul îi dă de furcă. Ea preferă doar braţele tale căci doar ele o pot proteja de orice ar urma să vină.
Iubeşte-o pentru că ţine minte ziua voastră. În sinea ei, numără fiecare zi pe care voi doi o prindeţi împreună. Iubeşte-o atât de tare încât să piardă numărătoarea. Şi mai ţine minte şi zilele de naştere ale prietenilor tăi, aducându-ţi aminte şi salvându-te de situaţii neplăcute.
Iubeşte-o pentru seninătatea bucuriei ei la prima ninsoare, pentru zâmbetul ei cald atunci când o iei în braţe în ploaie.
Iubeşte-o pentru că te iubeşte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare