luni, 28 decembrie 2015

„Femeia se cucereşte întâi cu vorbe,iar mai apoi cu fapte.”



Femeia se îndrăgosteşte întâi de vorbe. Vorbe care o înalţă deasupra cerului,vorbe care îi luminează sufletul şi inima,vorbe care o fac să păşească către un tărâm de poveste.
Dar nu doar atât.Pentru că vorbe frumoase oricine poate spune.Oricine le poate grăi fie cu un adevăr incontestabil fie cu o minciună mârşavă.Pentru a se convinge de valoarea lor de adevăr,dar şi pentru a se simţi iubită şi preţuită cu adevărat,femeia mai are nevoie şi de fapte.
Asta e etapa următoare prin care femeia se îndrăgosteşte nebuneşte de un bărbat.Fapte care să ateste iubirea ce i-o poartă aşa cum reiese din cuvintele rostite.
Aşadar o femeie are nevoie ca bărbatul de lângă ea,nu numai să-i spună ce reprezintă pentru el ci şi să-i demonstreze asta.
Să-i demonstreze printr-un comportament adecvat unei persoane îndrăgostite.Să-i aducă zâmbetul pe buze ori de câte ori poate,să o facă să se simtă importantă,şi când spun asta nu mă refer la cadouri,fac referire la punerea în aplicare a ideii „te iubesc doar pe tine şi nimeni altcineva”,să arunce la gunoi orgoliul şi să nimiciască fără milă mândria aia de sine care de obicei aduce doar daune relaţiei.Să îi demonstreze cât de importantă e prezenţa ei de fiecare dată,să îi copleşească inima cu gesturi frumoase şi drăguţe.
O femeie nu are nevoie doar de vorbe,ea are nevoie şi de fapte.Fapte ca să o facă să se simtă iubită şi apreciată.Fapte care să o facă să se simtă împlinită.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare