duminică, 29 martie 2015

Când brațele tale o cuprind și o strâng puternic, atunci se simte cu adevărat iubită.

Când brațele tale o cuprind și o strâng puternic, atunci se simte cu adevărat iubită. O femeie fericită este o femeie iubită de un adevărat domn.



Consider că cea mai frumoasă parte din corpul unui bărbat sunt brațele. Ne amintesc de tatăl nostru, de acel sentiment de siguranță, de casă și susținere. Acel loc fără nume în care te poți ascunde și în care te simți cu adevărat protejată. Chipul, zâmbetul și fizicul atrag priviri, brațele și mâinile unui bărbat atrag dragostea unei femei. Când iubești o femeie trebuie să o iei în brațe, să o strângi puternic și să-i șoptești cât este de frumoasă și specială. Fă-o de multe ori, ea te va asculta și va realiza că merită iubire. Când îndrăgești o femeie, nu trebuie să-i spui că o iubești, trebuie să-i vorbești prin fapte și să o asculți. Ea îți va spune tot ce are pe suflet atâta timp cât o asculți, să nu o refuzi, să nu o alungi, să nu îi reproșezi slăbiciuni pe care ea încearcă să le ascundă.
O femeie fericită este o femeie iubită de un adevărat domn. El va pune pe primul loc fericirea ei și apoi restul lumii. Nu o va critica în public și acasă o va împăca cu un sărut. O va surprinde prin gesturi mici și simple, se va bucura de surprizele ei și va realiza că momentele petrecute împreună sunt cele mai prețioase. Mulți bărbați nu înțeleg că femeile nu vor întregul lor spațiu, vor ca timpul petrecut împreună să fie de calitate. Fiecare are nevoie de spațiu, dragostea nu înseamnă gelozie sau reproș dar trebuie să fie hrănită cu momente împreună, tandrețe și atracție. Când iubim ne înțelegem din priviri și de multe ori cuvintele sunt în plus. Când un bărbat întoarce spatele unei femei cu lacrimi în ochi, trebuie să se întrebe dacă o mai iubește. Când ne îndrăgostim durerea omului pe care îl iubim ne zguduie inima și am face orice pentru a-l vedea zâmbind.
Pentru a proteja o femeie n-ai nevoie de bani. Ai nevoie de dragoste și de mult respect. Ai nevoie de caracter și încredere în valorile cu care ai fost crescut. Trebuie să o respecți și să o cunoști, doar așa o poți proteja. Ce trebuie să faci? Să o iubești și să o protejezi, de restul se ocupă ea. Amintește-ți că este puternică dar sensibilă, că soarele o încălzește și vântul o dă peste cap, că deși vrea să pară indiferentă, este vulnerabilă când ascultă părerile celorlalți. Descoperă-i rănile și învaț-o să le ascundă, să le știți doar voi doi iar ea va aprecia susținerea ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare